Stiri Recente

Campionatul Mondial de la Doha, ziua 1: Ghelber și Stanciu intră diseară în calificări la ciocan și înălțime

Gata cu așteptarea. Ediția a 17-a a Campionatului Mondial de atletism în aer liber pentru seniori debutează azi, 27 septembrie 2019, la Doha.
Alături de mii de concurenți din întreaga lume pe Khalifa Internațional Stadium de la Doha vor concura și zece sportivi din România.

Daniela Stanciu (înălțime), Florentina Iusco (lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Narcis Mihăilă (50 km mars), Andrei Gag (greutate), Andreea Panțuroiu (triplusalt), Alin Firfirică (disc), Alexandru Novac (suliță), Alina Rotaru (lungime) și Bianca Ghelber (ciocan) vor încerca să obțină rezultate dintre cele mai bune înt-o competiție ce se anunță de-a dreptul fabuloasă.

Vineri, 27 septembrie, intră în focul calificărilor în finale două românce. Bianca Ghelber și Daniela Stanciu vor intra în arena de la 18:10 și vor evolua astfel:

Ora 18:10 – Bianca Ghelber – ciocan – calificări – grupa B;
Ora 18:40 – Daniela Stanciu – înălțime – calificări.

 

               

Programul complet al primei zile de concurs de la Doha poate fi văzut AICI.

În România, iubitorii atletismului vor putea urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber a ajuns la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE

Noul site al Federației Române de Atletism, www.fra.ro, vă va ține la curent cu toate detaliile evoluțiilor sportivilor români la Doha.