Stiri Recente

Campionatul Mondial de la Doha, LIVE pe canalul de Youtube al IAAF

Cea de-a 17-a ediție a Campionatului Mondial de Atletism în aer liber pentru seniori pornește mâine la start. În perioada 27 septembrie – 6 octombrie 2019 întreaga planetă va fi cu ochii pe Khalifa Internațional Stadium pentru a urmări una dintre cele mai importante competițiii ale planetei.

Timp de zece zile, Daniela Stanciu (înălțime), Florentina Iusco (lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Narcis Mihăilă (50 km mars), Andrei Gag (greutate), Andreea Panțuroiu (triplusalt), Alin Firfirică (disc), Alexandru Novac (suliță), Alina Rotaru (lungime) și Bianca Ghelber (ciocan) vor reprezenta România la Mondialele de la Doha.

În România, iubitorii atletismului vor putea urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber ajunge la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE