Stiri Recente

Campionatul Balcanic de alergare montană, a treia competiție internațională organizată de FR Atletism în 2020!

Într-un an 2020 extrem de dificil, în care pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a schimbat destinele multora dintre noi, Federația Română de Atletism face eforturi susținute pentru ca activitatea sportivilor să fie una cât se poate de normală, iar calendarul competițional să își desfășoare cursul firesc, conform programării și angajamentelor asumate.

Astfel, sâmbătă, 24 octombrie, în Poiana Brașov va avea loc a treia competiție internațională de atletism în țara noastră în acest an. După Campionatele Internaționale de Atletism (22-23 august) și după Campionatele Balcanice de seniori (19-20 septembrie) – ambele întreceri găzduite de municipiul Cluj Napoca – sâmbătă în Poiana Brașov va avea loc Campionatul Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1 (U20).

Competiția din week-end este organizată de către Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism, și ajunge în acest an la ediția a 12-a. Campionatul Balcanic de alergare montană se va bucura de participarea sportivilor din cinci țări, după cum urmează: România, Turcia, Croația, Bulgaria și Ucraina.

România va fi reprezentată la această competiție de o delegației formată din 16 de atleți, seniori și juniori (U20), în frunte cu Cristina Simion – campioană mondială la alergare montană în 2019, la Villa de Angostura (Argentina).

Startul se va da sâmbătă, 24 octombrie 2020, la ora 10:00, pe Stadionul din Poiana Brașov, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 16:30.

Detalii suplimentare puteți găsi pe site-ul oficial al competiției: www.bmrc2020.fra.ro.