Stiri Recente

Campionatele Naționale de alergare montană, pe distanță lungă și scurtă, au avut loc în week-end la Câmpulung Moldovenesc

Campionatele Naționale de alergare montană pe distanță lungă și scurtă, Cupa Bucovinei și Cupa Rarău, s-au derulat sâmbătă și duminică, 3 și 4 octombrie 2020, la Câmpulung Moldovenesc. Întrecerile organizate de către Federația Română de Atletism, CSM Rarăul și Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-au bucurat de o prezență numeroasă, la start aliniindu-se peste 250 de sportivi.

Campionatului Naţional de alergare montană – distanţă lungă individual și pe echipe, seniori și U23, s-a desfășurat sâmbătă (3 octombrie), la Câmpulung Moldovenesc, în organizarea Federaţiei Române de Atletism și a Subcomisiei pentru alergare montană. Distanța de concurs a fost de 36 km atât la seniori cât și la tineret, masculin și feminin. S-au alcătuit clasamente la individual și pe echipe.
În același timp, tot la Câmpulung Moldovenesc, duminică (4 octombrie), s-a organizat și Campionatului Naţional de alergare montană – distanţă scurtă – individual și pe echipe, seniori, tineret și juniori 1. Distanțele de concurs pentru fiecare categorie de vârstă au fost următoarele: juniori mari cat. 1 feminin 6 km diferența de nivel de aproximativ 600 m. Juniori mari cat. 1 masculin 6 km diferența de nivel de aproximativ 800 m. Seniori feminin 12 km diferența de nivel de aproximativ 800 m. Seniori masculin 12 km diferența de nivel de aproximativ 1100 m. Tineretul M şi F au alergat aceleaşi probe ca seniorii.Rezultatele Campionatului Național de alergare montană pe distanță lungă sunt disponibile AICI.
Rezultatele Campionatului Național de alergare montană pe distanță scurtă sunt disponibile AICI.