Stiri Recente

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, 22-23 august, la Cluj!

Competiţiile importante de atletism ale României se desfăşoară chiar şi în condiţiile dificile impuse de pandemia de coronavirus

Având deja experienţa organizării câtorva mari competiţii în Bucureşti, cu respectarea tuturor restricţiilor impuse de situaţia actuală, Federaţia Română de Atletism a decis să păstreze în calendarul competiţional şi să organizeze şi în acest an Campionatele Internaţionale de Atletism ale României “Iolanda Balaş Soter”.

Dorinţa Federaţiei este de a oferi atleţilor români posibilitatea să concureze chiar şi în aceste condiţii dificile şi, de asemenea, să păstreze neîntrerupt şirul ultimelor ediţii ale Campionatelor Internaţionale ale României „Iolanda Balaş Soter”, competiţie ajunsă anul acesta la ediţia nr. 65.

Desfăşurarea competiţiei nu ar fi fost însă posibilă fără sprijinul acordat de Consiliul Judeţean Cluj, de conducerea complexului sportiv Cluj Arena şi de Asociaţia Judeţeană de Atletism Cluj. Alături de Federaţia de Atletism au contribuit la realizarea planului de desfăşurare a competiţiei în cele mai bune condiţii actuale şi şi-au demonstrat din nou suportul pentru competiţiile de atletism de înaltă ţinută.

Competiţia va avea loc pe Cluj Arena, în datele de 22 şi 23 august 2020. Programul competiţiei va fi afişat pe site-ul FRA la începutul săptămânii viitoare şi va lua în calcul toate restricţiile existente la acel moment.
Înscrierile se pot face pe site-ul FRA până în data de luni, 17 august.

Din cauza faptului că întreaga comunitate sportivă trece printr-o perioadă de restricţii, vor fi premiate…. UPDATED: vezi regulament

Toate informaţiile suplimentare vor fi postate pe site-ul FRA.