Stiri Recente

Campionatele Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter” – Cluj Napoca 2021

Una dintre cele mai vechi competiții atletice continentale, Campionatele Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”, ajunge în acest an la ediția cu numărul 66. Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, întrecerea organizată de către Federația Română de Atletism se va desfășura pe „Cluj Arena”, sâmbătă și duminică (3-4 iulie 2021). Cupa României va avea loc concomitent cu Campionatele Internaționale.

Cu ocazia Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”, se organizează și memorialele „Maria Cioncan” – 1500 m feminin, „Ioan Soter” – înălțime masculin, Iolanda Balaș Soter – înălțime feminin, „Lia Manoliu” – disc feminin.

Concursul debutează sâmbătă, de la ora 17,00, cu proba de aruncarea ciocanului (M) în Parcul Babeș, în același timp fiind programată în „Cluj Arena” săritura cu prăjina (F). Spectacolul sportiv se va încheia în prima zi cu proba de aruncarea discului (M).

Duminică, de la 17,00, se va disputa săritura cu prăjina (M), pentru ca ultima probă din concurs, 4X400 m (M), să înceapă de la ora 20,35.