Stiri Recente

Juniorii 3 își aleg liderii naționali!

Sala de atletism din Bacău va găzdui mâine și duminică (5-6 martie) etapa finală a Campionatelor Naţionale indoor ale juniorilor 3 (U16) și probe combinate. Să menționăm că în fiecare serie a probei de 400 m, cel mai bun timp va fi plasat pe culoarul 3, al doilea rezultat, pe culoarul 4, cel de-al treilea, pe culoarul 2. Alcătuirea seriilor în probele de 60 m, 60 mg, 400 m, 800 m, 1500 m, 3000 m se va face exclusiv în funcție de rezultatele sezonului de sală din acest an. Dacă nu există o performanță oficială, sportivul va fi plasat în ultima serie. În situația în care, după validări, numărul participanților în probele de săritură în lungime și triplusalt este mai mare de 20, se vor organiza calificări. Toate persoanele incluse în delegatiile participante vor efectua o testare COVID-19 cu cel mult 48 de ore înainte de începerea competiției. Se pot face și testări antigen cu îndeplinirea următoarelor criterii: specificitate peste 97% și sensibilitate peste 90%, în comparație cu un test RT-PCR. Excepție fac:

  • Minorii (vor completa declarația pe propria răspundere) http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/250268
  • Persoanele care au fost depistate pozitiv cu COVID-19 și ulterior vindecate. Acestea nu mai sunt obligate să se testeze COVID-19 pe o perioadă de 180 de zile de la data vindecării. În acest caz, se va prezenta o copie după adeverința eliberată de medicul de familie sau DSP, din care să reiasă data vindecării.
  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARSCoV-2, dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete. În acest caz, se va prezenta o copie după certificatul de vaccinare, minim doza a doua.

Listele de start le găsiți accesând link-ul https://www.fra.ro/wp-content/uploads/2022/03/1.pdf

#Atletism #FRA