Stiri Recente

Au fost anunțate baremurile de calificare la Campionatele Europene de tineret și de juniori U20 și U18

European Athletics a anunțat la mijlocul acestei săptămâni baremurile de calificare pentru trei competiții în aer liber extrem de importante care sunt programate a se disputa anul viitor: Campionatele Europene de tineret (U23), Campionatele Europene de juniori U20 și Campionatele Europene de juniori U18.

Astfel, Campionatul European de atletism în aer liber pentru tineret (U23) va avea loc în Norvegia, la Bergen, în perioada 8-11 iulie 2021, iar baremurile de calificare pot fi văzute AICI.

În perioada 15-18 iulie 2021, capitala Estoniei, Tallin, va găzdui întrecerile Campionatului European de atletism în aer liber pentru juniori 1 (U20), iar baremurile de calificare pot fi văzute AICI.

În cele din urmă, Campionatul Euroepan de atletism în aer liber pentru juniori 2 (U18) va avea loc în Italia, la Rieti, în perioada 26-29 august. Inițial, această competiție trebuia să se desfășoare în acest an, dar ea a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Baremurile de calificare la Campionatul Euroepan de atletism în aer liber pentru juniori U18 pot fi văzute AICI.