Stiri Recente

Atleții români au efectuat azi antrenamentul oficial în Emirates Arena din Glasgow

Joi dimineața, 28 februarie 2019, cu exact 24 de ore înainte de startul Campionatelor Europene de sală de la Glasgow, atleții români au efectuat antrenamentul oficial în Emirates Arena.

Au fost prezenți Andrea Mikloș, Marina Andreea Baboi, Andrei Marius Gag, Bianca Răzor, Daniela Stanciu, Alexandru Terpezan, Ionuț Neagoe, Dorin Andrei Rusu și Florentina Marincu Iușco. Timp de 75 de minute, fiecare sportiv în parte a luat pulsul sălii, s-a acomodat cu pista sau cu zona de aruncări, în cazul lui Andrei Gag, și a socializat puțin cu atleții din alte delegații prezente în Emirates Arena.

Pe fețele fiecărui sportiv se putea citi concentrarea și dorința de a avea o evoluție cât mai bună, chiar dacă o parte dintre ei se află în premieră la o astfel de competiție.
Vineri, 1 martie 2019, în Emirates Arena au loc primele probe și se vor decerna cele dintâi medalii la Campionatele Europene de atletism în sală pentru seniori.
HAI ROMÂNIA!

Galerie foto completă de la antrenamentul sportivilor români din Emirates Arena puteți vedea pe pagina oficială de Facebook a Federației Române de Atletism sau accesând link-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/pg/fratletism/photos/?tab=album&album_id=365505934040660