Stiri Recente

Anunț 6H Virtual Global Solidarity Weekend

În atenția atleților de ultramaraton

Asociația Internațională de Ultramaraton (IAU) organizează în weekendul 20-21 martie 2021 o cursă virtuală de 6 ore alergare, în spiritul camaraderiei și în scopul ridicării moralului atleților care au nevoie de o motivație pentru a se antrena în aceste vremuri dificile marcate de pandemia COVID-19.

Fiecare Federație Națională de Atletism membră IAU poate nominaliza maxim 9 atleți și maxim 9 atlete care să participe în cursa virtuală de 6 ore. Atleții înscriși vor putea alerga înăuntru sau afară, în spațiul ales de ei, însă într-un interval continuu de 6 ore din weekendul 20-21 martie 2021. Rezultatele nu vor fi luate în considerare dacă se aleargă în afara datelor menționate. Atleții trebuie să își înregistreze alergarea pe una dintre platformele de alergare cum ar fi Strava sau Garmin și să ofere rezultatele Team Managerului nominalizat de Federație. Team Managerul va fi persoana de contact care va ține legătura cu atleții, le va verifica performanțele și le va trimite apoi către IAU.

După eveniment, un membru al echipei de comunicare IAU va contacta fiecare Federație care a depus un formular de înscriere a atleților și va colecta rezultatele, fotografiile, videourile și orice alte comentarii de la echipe. Echipa de comunicare IAU va redacta articole referitoare la fiecare Federație și atleții ei, incluzând comentarii, fotografii și video-uri care să ilustreze experiența. Nu va exista un clasament, căci aceasta este o alergare care simbolizează solidaritatea globală în rândul familiei alergătorilor de ultramaraton.

Așadar, facem apel către atleții de ultramaraton, să ne trimită până duminică 28 februarie, ora 18:00, la adresa de e-mail ultraatletism@fra.ro intenția de a se înscrie la această cursă virtuală de 6 ore alergare, însoțită de:

– dovada legitimării la un Club Sportiv afiliat Federației Române de Atletism;

– dovada că este familiarizat cu asemenea perioade de timp de alergare continuă (6 ore);

Alocarea locurilor (maxim 9 atleți și maxim 9 atlete) se va face pe principiul „primul venit, primul servit”, asigurându-ne că sunt respectate cerințele enumerate mai sus.

Toate detaliile referitoare la 6H Virtual Global Solidarity Weekend pot fi citite pe website-ul IAU, aici: https://iau-ultramarathon.org/iau-virtual-global-solidarity-weekend-20%E2%80%9321-march-2021-%E2%80%93-invitation.html

Vă mulțumim!

Diana Amza                                                                                                      Augustin Iancu

Președinte Subcomisia de Ultraatletism                                                Secretar General FRA