Stiri Recente

ANULARE CAMPIONAT NAŢIONAL DE SEMIMARATON

Bucureşti, 10.11.2020: Campionatul Naţional de Semimaraton se anulează. Campionatul era programat pentru data de 14 noiembrie 2020, la Drobeta Turnu Severin.

În urma consultării Federaţiei Române de Atletism cu Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin s-a luat decizia anulării Campionatului Naţional de Semimaraton.

Anunţat iniţial pentru a se desfăşura în data de 8 noiembrie la Cluj Napoca, campionatul a fost relocat în Drobeta Turnu Severin pentru data de 14 noiembrie.

Având însă în vedere măsurile actuale de siguranţă impuse la nivelul întregii ţări pentru prevenirea infectărilor asociate noului COVID-19, Federaţia Română de Atletism a decis, împreună cu autorităţile locale, că desfăşurarea Campionatului Naţional de Semimaraton este extrem de dificilă în condiţiile actuale şi poate prezenta un risc pentru participanţi.

Ca urmare, Campionatul Naţional de Semimaraton de la Drobeta Turnu Severin, din data de 14 noiembrie, se anulează.

Federaţia Română de Atletism le mulţumeşte pentru înţelegere sportivilor şi antrenorilor şi le reaminteşte că unul dintre principalele deziderate este păstrarea siguranţei şi sănătăţii tuturor celor implicaţi în atletism.

 

 

Secretar General,

Augustin Iancu