Stiri Recente

Andreea Panțuroiu: “Vreau să fiu cea mai bună din țară și în 2019!”

Andreea Panțuroiu (CSM București) a câștigat miercuri proba de triplusalt din cadrul Campionatului Național de atletism în sală de la București cu o săritură de 14,23 m.

La finalul probei, Andreea, care a fost declarată în 2018 cea mai bună sportivă a Federației Române de Atletism, a acordat un interviu pentru site-ul oficial www.fra.ro.

Cum a fost concursul de azi?
Având în vedere a fost primul concurs pentru mine din acest an, a fost oarecum cu emoții, dar mă bucur că a ieșit bine și că am putut să îmi pun la punct elanul în vederea concursului de vineri, de la Madrid.

Ești mulțumită de performanța obținută la aceste Naționale?
Mă așteptam să sar mai mult, evident. Am muncit pentru o săritură mult mai bună decât cea de azi, dar este abia începutul sezonului și totuși performanța de 14,23 îmi arată că sunt acolo unde trebuie. Cum mai multă încredere sunt convinsă că voi sări și mai mult.

Cum a fost perioada de pregătire de dinaintea Campionatului Național?
A fost cea mai bună perioadă de pregătire de până acum. Nu am mai avut nicio problemă de sănătate care să mă împiedice să mă pregătesc așa cum îmi doresc și de aceea am spus că mă așteptam să sar mai mult. Dar sunt convinsă că va fi mai bine.

La Gala Federației Române de Atletism ai fost desemnată cea mai bună senioară din 2018. Ce reprezintă acest lucru pentru tine?
Îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la Gală. Am fost în pregătire în Portugalia în acea perioadă. A fost o bucurie să aflu că mi-a fost desemnat acest trofeu și mă gândesc că reprezintă încununarea muncii mele de până acum. Vreau să fiu cea mai bună din țară și în 2019!

Ce îți propui de la 2019?
Îmi propun câștigarea unei medalii la Campionatul European și la Campionatul Mondial.