Stiri Recente

Andreea Marina Baboi: “Sper să fac la Glasgow cea mai bună cursă din sezonul de sală”

20 de ani poate fi considerată vârsta perfectă pentru îndeplinirea viselor. La nici 20 de ani împliniți, atleta Andreea Marina Baboi și-a împlinit un prim vis, din punct de vedere profesional: calificarea la primele Campionate Europene de sală pentru seniori.

Legitimată la SCM Gloria Buzău, acolo unde se pregătește sub îndrumarea antrenoarei Doina Voinea, Andreea va concura sâmbătă, 2 martie 2019, la Campionatele Europene de la Glasgow în calificările probei de 60 m plat. Cu un SB de 7.39, Andreea privește încrezătoare spre cursa de mâine.

“Mă simt foarte bine la Glasgow. De când am ajuns aici, toată atmosfera mi-a lăsat o impresie foarte plăcută. Orașul îmi dă un vibe bun. Sala Emirates Arena m-a impresionat. Este una dintre cele mai frumoase săli pe care le-am văzut până acum. M-am simțit excelent pe pistă, la antrenamentul oficial de vineri și sper să fie totul ok la ora concursului. Dacă e să vorbim despre obiectiv, eu deja mi l-am îndeplinit prin calificarea la Europene. Dar voi da totul sâmbătă și sper să fac la Glasgow cea mai bună cursă din sezonul de sală”, a declarant Andreea Marina Baboi pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.