Stiri Recente

Andrea Mikloș: “Sper să fac un concurs cât mai bun”

La nici 20 de ani împliniți, Andrea Mikloș (CSM București/antrenoare Magdolna Kanizsay) este ultima sportivă din România care și-a îndeplinit baremul de participare la Campionatul European de sală pentru seniori de la Glasgow, dar se va număra printre primele atlete care ne vor reprezenta țara.

Extrem de liniștită și de calmă, Andrea, care provine din școala clujeană de atletism, se simte bine în Scoția. E conștientă că viitorul îi aparține, iar întrecerea din Emirates Arena nu reprezintă decât un pas spre vârful piramidei, spre podiumurile de premiere al marilor competiții din anii următori.

Lipsită de orice fel de presiune, sportiva de la CSM București a luat azi de dimineață contact cu Emirates Arena, iar mâine spune că va face tot ce poate pentru a reprezenta țara cu cinste.

“M-am acomodat destul de bine. Mă simt foarte bine și sper să fac un concurs cât mai bun. Sala m-a impresionat. Emirates Arena arată foarte bine. Am făcut câteva starturi de dimineață. Sunt ok din toate punctele de vedere și sper că la fel mă voi simți și mâine. Obiectivul este să alerg cât mai bine”, a declarat Andrea Mikloș pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.