Stiri Recente

Andrea Miklos, locul trei la Indoor Track & Field de la Viena în proba de 400 m

Ultimul week-end din luna ianuarie a adus și primele competiții cu sportivi români în Europa. La Viena, Andrea Miklos (CSM București) s-a clasat pe locul al treilea în proba de 400 m în cadrul Indoor Track & Field.
Eleva antrenoarei Kanizsay Magdolna a terminat cursa cu timpul de 52,63 secunde, fiind întrecută doar de către două sportive din Olanda: Femke Bol (50,96 s) și Lieke Klaver (51,48 s).

“M-am simțit foarte bine. A fost prima cursă din 2021 și sunt mulțumită de rezultat și de cum m-am simțit în cursă. A fost un concurs puternic, cu sportivi care au șanse să-și facă baremul pentru Campionatul European de sală sau cei care deja l-au îndeplinit”, a declarat Andrea Miklos în exclusivitate pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Atleta de la CSM București avea deja realizat baremul pentru Torun (care este de 53,75 s), iar la Viena la reconfirmat. Următorul concurs pentru Andrea Miklos sunt Campionatele Naționale de sală de la București, din perioada 5-6 februarie 2021.