Stiri Recente

Andrea Miklos, locul 1 la Viena și e la mai puțin de o secundă de baremul pentru Tokyo!

Andrea Miklos se află cu motoarele turate la maxim la acest început de an. După locul 3 la concursul indoor de la Linz, de săptămâna trecută, azi, 1 februarie 2020, la Viena, sportiva de la CSM București s-a clasat pe locul întâi în proba de 400 de metri.

Iar timpul reușit de Andrea este unul fabulos, de 52,45 secunde, și reprezintă un minunat nou record personal în sală. “52.45 un rezultat excepțional pentru mine. Încă sunt în stare de șoc și nu pot să cred că am realizat acest rezultat. A fost cursa perfecta, aș putea spune. Această victorie îmi dă încredere pe viitor și, în aceleași timp, mă motivează și mai tare”, a declarat Andreea în exclusivitate pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.
Andrea Miklos este pregătită de antrenoarea Kanizsay Magdolna se află la mai puțin de o secundă de atingerea baremului de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de 51,35 de secunde, din vara acestui an. “Nimic nu este imposibil. Cum nu a fost și realizarea acestui timp, la Viena”, a completat atleta de la CSM București.

Alte rezultate frumoase la Viena

În cadrul aceluiași concurs din capitala Austriei, alți doi atleți români s-au făcut remarcați sâmbătă. Tot în proba de 400 m feminin, Camelia Gal, de la CS Universitatea Cluj, s-a clasat pe locul al treilea. Sportiva de la clubul ardelean a terminat întrecerea cu timpul de 53,20, ceea ce reprezintă un nou record personal.
În proba masculină de 400 m, Mihai Cristian Pâslaru, de la CSM București, s-a clasat pe locul second, după turcul Altintas Batuhan. Mihai a încheiat proba cu timpul de 47,41 secunde, nou record personal și pentru el.

Claudia Bobocea, locul 5 la Karlsruhe

Tot azi, atleta româncă Claudia Bobocea a debutat în 2020 la concursul în sală de la Karlsruhe. Sportiva de la Clubul Steaua București a concurat în proba de 3.000 de metri și s-a clasat pe locul 5. Claudia a terminat cursa cu timpul de 8:51.06. Pe primul loc s-a clasat Fantu Worku (Etiopia), cu timpul de 8:37.58.
Următorul concurs pentru Claudia Bobocea va avea loc la Dusseldorf, marți, 4 februarie.