Stiri Recente

Anamaria Nesteriuc, locul doi la 60 m garduri la World Athletics Indoor Tour de la Ostrava

Localitatea cehă Ostrava a găzduit miercuri, 3 februarie 2021, concursul indoor de atletism Czech Idoor Gala, parte din World Athletics Indoor Tour.
Printre sportivii prezenți la această sărbătoare a atletismului s-a numărat și românca Anamaria Nesteriuc, care a concurat în proba de 60 m garduri.

Legitimată la clubul Steaua București, unde este antrenată de mama sa – Doinița – Anamaria s-a clasat pe locul 2 în finala de 60 m garduri, cu timpul de 8.15 secunde.

Acest timp reprezintă egalarea P.B.-ului în această probă și reconfirmarea baremului de calificare pentru Campionatele Europene în sală de la Torun (Polonia), din perioada 5-7 martie 2021.

“A fost un concurs excelent. Sunt foarte fericită. Sunt foarte mulțumită de rezultat. Am avut ceva emoții în serii, m-am calificat la limită în finală, dar adversarele și presiune concursului și-au spus cuvântul – în sens pozitiv – și am reușit să îmi egalez recordul personal”, a declarat Anamaria Nesteriuc în exclusivitate pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Următorul concurs important pentru sportiva în vârstă de 27 de ani este Campionatul Națională de seniori și tineret, de la București, din perioada 5-6 februarie 2021, din Sala “Ioan Soter”.