Stiri Recente

Alți doi alteți români s-au calificat la CE de la Glasgow!

Cu fiecare competiție care se desășoară la început de an 2019, delegația României pentru Campionatul European de sală de la Glasgow prinde contur.

După ce în week-end-ul trecut, Daniel Petre Rezmiveș (22 de ani) – de la CSM Ploiești – a câștigat cursa de 60 m din cadrul Cupei RMA de la București, și, cu timpul de 6,76 secunde, a devenit primul atlet român ce își îndeplinește baremul de calificare la Campionatul European de sală pentru seniori de la Glasgow, sâmbătă, 26 ianuarie, alți doi sportivi din țara noastră au obținut biletele pentru întrecerea din Scoția, din perioada 1-3 martie.

Marina Andreea Baboi (SCM Gloria Buzău) și Andrei Marius Gag (CSU Suceava) și-au câștigat azi, 26 ianuarie 2019, probele din cadrul Campionatului Național Universitar de la Bacău cu performanțe care le dau dreptul să concureze pentru România la Camponatul European de sală de la Glasgow.

Marina Andreea Baboi a fost prima în cursa de 60 m plat, cu timpul de 7:39 s, cu 0:03 secunde mai slab decât recordul personal din 2018, dar suficient pentru a se califica la Europeanul din Scoția.
La aruncarea greutății de 7 kilograme, Andrei Marius Gag s-a impus detașat cu o performanță de 20,81 m, iar evoluția de azi i-a oferit și lui bilet pentru CE de la Glasgow.

Campionatul Național Universitar de la Bacău continuă duminică, 27 ianuarie 2019, de la ora 9:30.