Stiri Recente

Alina Rotaru și Alin Firfirică participă azi la etapa Diamond League de la Stockholm

Capitala Suediei, Stockholm, găzduiește azi, 23 august, etapa din Diamond League cu numărul patru, din sezon 2020. Printre sportivii de renume mondial invitați să participe la acest regal atletic se numără și românii Alina Rotaru (lungime) și Alin Firfirică (disc).

Cu un calendar dat peste cap din cauza pandemiei de COVID-19, cu Jocurile Olimpice amânate și cu Europenele de la Paris anulate, Diamond League încearcă în acest an să le ofere atleților din întreaga lume posibilitatea de a concura la un înalt nivel. Astfel, azi, în Suedia, ne așteptăm la un concurs de cel mai înalt nivel și ne bucurăm că Alina Rotaru (lungime) și Alin Firfirică (disc) se vor număra printre protagoniști.

Reamintim faptul că în acest an, etapele Diamond League de la Eugene, Londra, Paris, Rabat, Gateshead și Shanghai au fost anulate, iar următorul concurs de acest gen va avea loc pe 17 septembrie, la Roma sau Napoli. Pe 2 și 4 septembrie, la Lausanne și Bruxelles, organizatorii Diamond League pregătesc două evenimente demonstrative.