Stiri Recente

Alin Firfirică: “Mă bucur că am luat o medalie la greutate!”

Miercuri, 6 februarie, a debutat la Sala “Ion Soter” din București ediția 2019 a Campionatului Național de atletism în sală, pentru seniori și tineret.
Una dintre cele mai așteptate probe ale primei zile de concurs a fost cea de aruncare a greutății, acolo unde a concurat și Alin Firfirică.

Legitimat la CSA Steaua și CSU Suceava, Alin Firfirică s-a clasat pe locul trei. Chiar dacă face de regulă aruncarea discului, Alin a aruncat 17,07 m și a câștigat medalia de bronz. Aurul a fost cucerit de Andrei Gag (CSM București) – 19,93 m, iar argintul i-a revenit lui Marius Constantin Musteață (CSU Suceava) – 17,99 m.

La finalul probei, Alin a declarat următoarele pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism: “M-am decis în ultima clipă să particip la această probă după o discuție cu antrenoarea mea. Eu fac disc, iar pentru mine aruncarea greutății este ceva inedit. Mă bucur mult că am aruncat peste 17 metri și că am reușit să cuceresc o medalie în această probă. A fost un concurs frumos la greutate. Mi-a plăcut atmosfera de la Naționale. În ceea ce privește aruncarea discului, în acest sezon îmi doresc să fac baremul de calificare și mai apoi țintesc o medalie la Campionatul Mondial de la Tokyo”.