Stiri Recente

Alin Firfirică, locul trei la Raiffeisen Austrian Top-Meeting Eisenstadt

Atletul Alin Firfirică s-a clasat joi seara, 2 iulie 2020, pe treapta a treia a podiumului în proba de aruncare a discului, la concursul international Raiffeisen Austrian Top-Meeting Eisenstadt.
Legitimat la clubul Steaua București, unde este pregătit de antrenoarea Daniela Costian, Alin a aruncat 58,15 m, fiind depășit de către Lukas Weisshaidinger (Austria) – 64,22 m și Kristjan Čeh (Slovenia) – 63,51 m.

“Nu am dat bine. Sunt puțin supărat pentru că tehnica a mers bine, dar discul nu a zburat așa cum îmi doream. A fost o zi mai slabă, dar îmi revin eu! Într-o lună îmi voi reveni la un nivel înalt”, a declarat Alin Firfirică pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Reamintim faptul că Alin Firfică s-a clasat pe locul 4 la ultimul Campionat Mondial în aer liber, în 2019, la Doha, și este unul dintre cei cinci atleți români – alături de Alina Rotaru, Claudia Bobocea, Florentina Iușco și Daniela Stanciu – care a obținut deja calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.