Stiri Recente

Alin Firfirică a încheiat sezonul cu un nou succes: locul 1 la International Athletic Meeting Zenica

Cel mai valoros atlet român din ultimii ani, aruncătorul de disc Alin Firfirică, a ocupat locul întâi la ultimul concurs la care a participat în 2020!
International Athletic Meeting de la Zenica (Bosnia Herțegovina) a programat miercuri, 7 octombrie 2020, ediția cu numărul 11. La startul competiției s-au prezentat aproximativ 200 de sportivi din cinci țări: Bosnia și Herțegovina, Croația, România, Macedoia și Serbia.

Țara noastră a fost reprezentată de către doi sportivi de la clubul Steaua București: Alin Firfirică, la disc, și George Zaharia, la suliță. Concursul s-a desfășurat pe o ploaie torențială, iar temperatura de afară nu a trecut de 14 grade! Cu toate acestea, cei doi atleți români au reușit să se claseze pe podium.
Cu o aruncare de 60,50 m, Alin Firfirică a câștigat proba de aruncare a discului, iar George Zaharia a terminat al treilea la suliță, cu o performanță de 70,70 m.
Pentru Alin, concursul de la Zenica a fost ultimul din acest sezon. El va intra pentru câteva zile în vacanță, urmând apoi ca de la mijlocul lunii octombrie să înceapă pregătirea anului 2021.