Stiri Recente

Alexandru Novac, la 14 cm de finala mondială! A terminat calificările de la suliță primul sub linie!

Ziua a de 5 octombrie 2019 a fost una cu ghinion pentru Alexandru Novac. Participant în calificările probei de aruncare a suliței, sportivul de la CSM București a ratat prezența în finală pentru 14 cm…

Elevul antrenorului Manu Petre a aruncat 81,12 m și a terminat grupa B din calificări pe locul 6. Din păcate, în clasamentul general, Alexandru a terminat al 13-lea, în condițiile în care în finală au promovat cele mai bune 12 performanțe!
Celelalte două aruncări ale sportivului român au măsurat 78,18 m și 79,75 m.
Finala probei masculine de aruncare a suliței la Mondialele de la Doha va avea loc duminică, 6 octombrie 2019, de la ora 19:55.

În România, iubitorii atletismului pot urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber a ajuns la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE

Noul site al Federației Române de Atletism, www.fra.ro, vă va ține la curent cu toate detaliile evoluțiilor sportivilor români la Doha.