Stiri Recente

Alexandru Novac, impresii de la Doha: “Sper ca mâine să fie o zi perfectă pentru mine!”

Atletul român Alexandru Novac va intra în focurile calificărilor de la aruncarea suliței, la Mondialele de la Doha, sâmbătă, 5 octombrie 2019.
Ajuns în Qatar la mijlocul săptămânii, sportivul de la CSM București a avut timp să se acomodeze cu clima și cu atmosfera din Khalifa Internațional Stadium.

Vineri la prânz, cu o aproximativ 24 de ore înainte de debutul calificărilor, Alexandru a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism: “Este foarte cald aici. Umiditatea este foarte mare la Doha. Stadionul Khalifa Internațional este extraordinar, atmosfera este una frumoasă, dar nu așa cum mă așteptam, comparativ cu ceea ce a fost acum doi ani, la Londra. Sper ca mâine să fie o zi perfectă pentru mine, să mă simt bine și să reușesc un rezultat de excepție”.

ALEXANDRU NOVAC
Data nașterii: 24.03.1997
Club: CSM București
Antrenor: Manu Petre
Probă: suliță
P.B. – 86,37 m
S.B. – 83,42 m.

Calificările probei de aruncare a suliței de la Campionatele Mondiale de atletism în aer liber de la Doha vor avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2019, de la ora 16:30 (grupa A) și de la ora 18:00 (grupa B).

În România, iubitorii atletismului pot urmări evenimentul LIVE pe canalul de Youtube al IAAF sau accesând link-ul de AICI.

Campionatul Mondial de Atletism în aer liber a ajuns la Doha (Qatar) la ediția cu numărul 17. Organizat pentru prima dată 1983, Campionatul Mondial s-a desfășurat la început odată la patru ani, iar din 1991 are loc din doi în doi ani. Prima ediție a avut loc la Helsinki (Finlanda), iar ediția următoare, din 2021, va avea loc la Eugene (SUA), în perioada 6-15 august.

CM DOHA 2019 LIVE

Noul site al Federației Române de Atletism, www.fra.ro, vă va ține la curent cu toate detaliile evoluțiilor sportivilor români la Doha.