Stiri Recente

Alexandru Iconaru: “Titlu acesta este un bonus!”

Cea mai echilibrată probă din prima zi a Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori 1, ediția a 49-a, de la București a fost cea de 60 metri masculin.

Iar câștigător a fost Alexandru Iconaru, un specialist al probei de 60 de metri garduri. Sportivul de la LPS Brăila/CSM Onești a terminat finala cu timpul de 6.79. Extrem de aproape de aur a fost Robert Cristian Breahnă (CS Olimpia/CS Rapid), cu timpul de 6.81. Pe locul al treilea s-au clasat Marius Gabriel Țone (CSM Onești) și Mirel Cristian Stoica (CSM București), cei doi terminând întrecerea cu același timp: 6.85.

La finalul probei, Alexandru s-a declarat încântat de acest succes, în condițiile în care el este specialist în proba de 60 metri garduri.
“Sunt foarte fericit. Nu mă așteptam să alerg chiar atât de tare. PB-ul meu este era de 6.95, iar acum am alergat 6.79. A fost o surpriză pentru mine că am terminat primul. Titlu acesta este un bonus pentru că eu sunt un specialist la garduri. Pentru sezonul de aer liber îmi propun să fac o figură cât mai frumoasă la Balcaniadă, la Europenele de juniori și chiar la Naționalele de seniori”, a declarant Alexandru Iconaru pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.