Stiri Recente

Adunarea Generală Anuală a Federaţiei Române de Atletism se amână

Bucureşti 08.10.2020: Federaţia Română de Atletism anunţă amânarea Adunării Generale din cauza noilor restricţii impuse de pandemia de COVID 19.

Programată a avea loc în data de 14 octombrie 2020, Adunarea Generală anuală a Federaţiei Române de Atletism se amână. Noua dată de desfăşurare va fi comunicată din timp pe site-ul fra.ro şi pagina de Facebook a Federaţiei Române de Atletism (https://www.facebook.com/fratletism), în momentul în care condiţiile vor permite organizarea Adunării.

Amânarea Adunării Generale are loc din cauza creşterii alarmante a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus în Bucureşti şi zonele învecinate. Ca urmare a acestei creşteri, având în vedere din HG nr. 782/2020, privind prelungirea Stării de Alertă pe teritoriul României, începând cu data de 15.09.2020, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a emis Hotărârea nr. 19  în data de 06.10.2020 prin care se instituie o serie de noi măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Hotărâre impune o serie de restricții pentru activitățile ce se desfășoară în interior şi ca urmare, Federaţia Română de Atletism a decis amânarea Adunării Generale Anuale care presupunea convocarea unui număr prea mare de persoane într-un spaţiu închis.

Federația Română de Atletism, constată că se află în imposibilitatea de a organiza si desfășura Adunarea Generala Anuală, care era programată în data de 14.10.2020.

Odată cu relaxarea măsurilor de prevenţie şi combatere a efectelor COVID-19 pe teritoriul municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Atletism va stabili o nouă dată de desfăşurare a Adunării Generale Anuale.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

SECRETAR GENERAL,

Augustin IANCU

 

Descarcă documentul oficial în format PDF