Stiri Recente

Adina Cîrciogel: “Sper să fac o finală la Europenele de juniori!”

Vineri, 22 februarie 2019, în prima zi a Campionatelor Naționale de atletism în sală pentru juniori 1, ediția a 49-a, de la București, cea mai populară probă feminină a fost cea de 400 metri plat. 51 de sportive au concurat în această probă în Sala de atletism “Ion Soter”, iar medalia de aur a fost câștigată de Adina Elena Cîrciogel, de la LPS Brașov/CSM București.

Adina a încheiat distanța cu timpul de 57.63, fiind urmată de Larisa-Paraschiv Talpiș (CSS Bîrlad/CSM Bistrița) – 57.87 și Andreea Iulia Ciucă (CSS Triumf București) – 58.30.
Pe margine, liniștită după cursa de 400, Adina spune că viza un timp mai bun și că deja gândul îi zboară la sezonul în aer liber.

“A fost o probă destul de grea. Mă așteptam la un rezultat mai bun. Din păcate, am resimțit din nou probleme de sănătate. Sper să nu fie ceva grav, cum a fost la Olimpiada de Tineret de la Buenos Aires (n.r. – o mică hernie de disc), și să îmi revin repede. Mă bucur că sunt din nou campioană națională în această probă, dar deja mă gândesc la sezonul în aer liber. Sper să ajung la Europene și acolo să mă calific în finală”, a declarat Adina Elena Cîrciogel pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.