Stiri Recente

16 sportivi vor reprezenta România la Campionatul Balcanic de alergare montată din Poiana Brașov

Ediția a 12-a a Campionatului Balcanic de alergare montană de seniori și juniori 1 (U20) are loc sâmbătă, 24 octombrie 2020, în stațiunea Poiana Brașov. Competiția este organizată de către Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism, și se va bucura de participarea sportivilor din cinci țări.

Delegația României are în componență 16 sportivi – 8 la seniori și 8 la juniori 1 (U20) – atleți cu o mare experiență și cu un palmares extraordinar. Pe lângă Cristina Simion – campioană mondială la individual în 2019 – echipa României mai are în componență două atlete medaliate la Mondialul de anul trecut, din Villa de Angostura (Argentina). Este vorba de Mădălina Florea și Andreea Alina Pîscu, care, alături de Cristina Simion și de Denisa Dragomir, au cucerit medalia de bronz cu echipa României.
În ceea ce privește componența formației de seniori masculin, la acest Campionat Balcanic țara noastră va avea în componență trei sportivi care în 2019, în Argentina, s-au clasat pe locul 5 în proba pe echipe. Este vorba de Leonard Mitrică, Ionuț Zincă și Andrei Preda.

Componența completă a delegației României la Campionatul Balcanic de alergare montată de sâmbătă, 24 octombrie 2020, din Poiana Brașov, este următoarea:

SENIORI MASCULIN: Viorel Andrei Pălici, Leonard Albert Mitrică, Andrei Gabriel Preda, Ionuț Alin Zincă;
SENIORI FEMININ: Cristina Simion, Monica Mădălina Florea, Andreea Alina Pîscu, Ingrid Mutter;
JUNIORI MASCULIN: Marius Valentin Popa, Andrei Ihnatiuc, Daniel Gheorghe Rusu, Petru Iulian Pop;
JUNIORI FEMININ: Laura-Marina Corhană, Noemi Bordeianu, Irina Alice Bordeianu, Mădălina Elena Sîrbu.
Antrenori: Sergiu Dascăl, Cristina Alexe, Ioan Avram, Iulia Olteanu.
Kinetoterapeut: Sebastian Bularda.
Șef delegație: Elena-Erzilia Timpău.

Detalii suplimentare despre competiție pot fi găsite pe site-ul www.bmrc2020.fra.ro.